BORG - Van Der Borg Security

S E C U R I T Y
Vast contactpersoon - Ruim 30 jaar ervaring - 24/7 Service
google-site-verification: google7a1a633de79ab495.html
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

BORG

BORG beveiliging betekent vakmanschap
Veel woningen en/of panden zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraak, terwijl men fors investeerd in beveiligingsmaatregelen. Dit geeft criminelen de kans om het te verstoren met grote gevolgen. Een beveiligingsbedrijf kan helpen het risico om slachtoffer van inbraak te worden verkleinen.  
Een woning en/of pand kwalitatief goed beveiligen doe je in 3 stappen:
  1. Het correct inschatten van het risico- en beveiligingsniveau.
  2. Een passend beveiligingsplan, voortvloeiend uit de risicoklasse-indeling met een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen.
  3. Het professioneel installeren van de gekozen maatregelen.

Zekerheid en vakmanschap
Aan de hand van het BORG certificaat toont het beveiligingsbedrijf zijn betrouwbaarheid en vakmanschap. Klanten weten wat de risico‚Äôs zijn, en mogen erop vertrouwen dat de beveiligingsmaatregelen die genomen worden daarbij aansluiten. Beveiligingsbedrijven die goedgekeurd zijn om BORG certificaten uit te geven, worden namelijk beoordeeld door een certificatie-instelling (CB&V, DEKRA, KIWA of CIBV) op levering van producten en of diensten. Denk hierbij aan het adviseren, aanleggen, monteren en onderhouden van inbraakbeveiliging. Bovendien worden deze beveiligingsbedrijven gecontroleerd op de bedrijfsprocessen, deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel.  

Onafhankelijk
Het BORG certificatieschema is opgesteld door onder ander beveiligingsbedrijven zelf, onder begeleiding van het CCV. Het is dan ook een werkbaar certificatieschema, omdat vakmensen hun ervaringen en kennis uit de praktijk erin hebben verwerkt. Het certificatieschema biedt de mogelijkheid om te anticiperen op technische ontwikkelingen en trends.    

Extra voordeel
Met het BORG certificaat en opleveringsbewijs weet u dat er goede beveiliging is aangebracht en dat het bedrijf voldoet aan de polisvoorwaarden van de verzekeraar.  

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu