Brandsystemen - Van Der Borg Security

VAN DER BORG SECURITY
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Brandsystemen

 
Brand is verwoestend en levensbedreigend, belangrijk dus dat een beginnende brand zo snel mogelijk gesignaleerd wordt om schade te beperken en levens te redden. Een brandmeldinstallatie is één van de belangrijkste preventieve middelen die men in kan zetten als voorzorgsmaatregel.
 
Een brandmeldinstallatie zorgt ervoor dat brand in een vroeg stadium wordt gesignaleerd, men op tijd in kan grijpen, en dat de beginnende brand met gepaste middelen bestreden kan worden. Van der Borg Security voorziet u van een gedegen advies door grondige inventarisatie van uw situatie. Vervolgens bespreken wij met u hoe we tot een passende oplossing kunnen komen die geheel voldoet aan uw wensen en de eisen van brandweer en verzekeraar.
 
 
Service & Onderhoud
 
Uw veiligheid is natuurlijk geen momentopname. Van der Borg Security biedt voor uw specifieke situatie een op maat gemaakt voorstel voor het jaarlijkse onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om uw veiligheid op niveau te houden. Ook controleren wij tegelijkertijd of uw situatie eventueel veranderd is, waardoor de dekking van de beveiliging en/of verzekering wellicht aangepast dient te worden.
 


 
 
Contact:
6922 AP Duiven
Golden Delicious 75
06-24783564
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu