Camerasystemen - Van Der Borg Security

VAN DER BORG SECURITY
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Camerasystemen

 
Er zijn veel reden te bedenken waarom u een camera systeem zou aanschaffen. U wenst overzicht en controle op een specifiek gebied, zodat u kunt zien wat zich er afspeelt?


Op een beeldscherm, of op uw mobiele telefoon? Er is een goede en betaalbare oplossing. Achteraf kunt u de beelden ook bekijken door opname alleen als er beweging is (Motion Detection). U wenst herkenning of zelfs identificatie aan uw deur of gevels? Er is een goede betaalbare oplossing. Video bewaking werkt zeer preventief, alhoewel mijnheer de misdadiger steeds minder schuw wordt om gezien te worden, en zelfs herkend te worden.
 
De criminaliteit is aan het veranderen. Het wordt helaas harder en gewelddadiger. Overvallen nemen nog steeds toe en we zien ook dat het tegenwoordig niet meer uitmaakt of er veel of weinig te halen valt. Vroeger waren het alleen de tankstations, sigarettenwinkels en juweliers die werden overvallen; tegenwoordig kan het elk soort pand zijn: winkel, bedrijfspand, maar ook het aantal woningovervallen is toegenomen. Steeds meer particulieren wensen daarom ook camera toezicht op- en in de woning.
 
Op basis van uw wensen en de expertise verzorgt van der Borg Security de juiste ondersteuning voor uw veiligheid door middel van camera systemen en videobewakingsprojecten. Het productenpakket biedt u ruime keuze in kwaliteit en functionaliteit van de systemen, vaak kortweg CCTV genoemd.
 
Voor zowel particulier als bedrijf zoeken wij altijd naar de juiste balans tussen kwaliteit en kosten Wij zullen dan ook altijd vooraf uitgebreid kijken naar wat uw specifieke wensen, kansen en risico’s zijn. Belangrijk is de positie van camera’s, maar ook de kijkhoek van de camera’s, en in hoeverre u wilt dat de camera’s in het oog springen. Op basis van al deze gegevens bieden wij een oplossing voor uw situatie. Wij werken met de hoogste kwaliteit apparatuur verkrijgbaar op de markt en bieden een perfecte service op onze camerasystemen.
 
Bij een inventarisatie gesprek geven wij een demonstratie van de diverse mogelijkheden en beeldkwaliteiten. Wanneer u ons de opdracht verstrekt plannen wij de installatie op korte termijn in als u wenst. Op alle systemen biedt van der Borg Security u de combinatie van topkwaliteit met de beste service, voor een zeer scherpe prijs. Een monteur bij van der Borg Security is opgeleid met een MBV en/of TBV diploma, en beschikt over een verklaring van betrouwbaarheid.
 

 
Service & Onderhoud                                                         
 
Uw veiligheid is natuurlijk geen momentopname. Van der Borg Security biedt voor uw specifieke situatie een op maat gemaakt voorstel voor het jaarlijkse onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om uw veiligheid op niveau te houden. Ook controleren wij tegelijkertijd of uw situatie eventueel veranderd is, waardoor de dekking van de beveiliging en/of verzekering wellicht aangepast dient te worden.
Contact:
6922 AP Duiven
Golden Delicious 75
06-24783564
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu