Inbraak - Van Der Borg Security

S E C U R I T Y
Vast contactpersoon - Ruim 30 jaar ervaring - 24/7 Service
google-site-verification: google7a1a633de79ab495.html
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Inbraak

Elektronische inbraakbeveiliging aanschaffen is een verstandige keuze. Inbraak is een realiteit waar iedereen rekening mee dient te houden. Een alarm werkt preventief, maar ook actief. Vaak zal een inbreker uw woning voorbij gaan, als die ziet/weet dat u een alarmsysteem heeft. Uw alarmsysteem ontneemt de dief namelijk zijn belangrijkste gereedschap: tijd. Wanneer de inbreker een inbraak doet, zal de sirene (110 dB) van het alarmsysteem afgaan, en het systeem stuurt direct een melding naar de door u gewenste personen. Meestal gaat de inbreker er direct van door, voordat die kan doen waar die voor kwam. De tijd om op zijn gemak aan de gang te gaan is hem namelijk ontnomen.
 
Om dit voor u te kunnen realiseren levert Van der Borg Security maatwerk. Hiervoor pas ik verschillende geavanceerde inbraakbeveiliging systemen toe van meerdere leveranciers. Deze bestaan uit diverse soorten detectie die u bewaken tegen ongewenst bezoek.

Uw veiligheid is natuurlijk geen momentopname. Van der Borg Security biedt voor uw situatie een op maat gemaakt voorstel voor het jaarlijks onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om uw beveiliging op het gewenste niveau te houden.

Ik begrijp dat u graag zekerheid wilt. Hiervoor heeft het CIBV een BORG certificaat uitgereikt aan Van der Borg Security.
Graag kom ik bij u lanks, om met u hier verder over te praten.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu