Intercom - Van Der Borg Security

S E C U R I T Y
Vast contactpersoon - Ruim 30 jaar ervaring - 24/7 Service
google-site-verification: google7a1a633de79ab495.html
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Intercom

Intercomsystemen maken een belangrijk deel uit van de beveiliging, U kunt immers van afstand horen en zien wie er voor de deur staat. Vandaar dat steeds meer huiseigenaren kiezen voor een betrouwbaar en duurzaam intercomsysteem.
Van der Borg Security levert diverse intercomsystemen zodat, voor iedere situatie, de juiste oplossing geboden kan worden.

Intercomsystemen voor kantoorgebouwen
Bij grote gebouwen of kantoorverzamelpanden biedt een intercomsysteem geplaatst door Van der Borg Security uitkomst. De toezicht op wie er binnen komt is met een intercomsystemen gewaarborgd. Bij de ingang kan er een keuze gemaakt worden waar iemand toegang voor krijgt of niet. Ook bedrijfsgebouwen met het kantoor aan de achterkant, de receptie op een andere etage en woonhuizen met kantoor of praktijk aan huis, kunnen met een goed intercomsysteem hun bezoekers een warm welkom heten.
 
Service & Onderhoud
Uw veiligheid is natuurlijk geen momentopname. Van der Borg Security biedt voor uw situatie een op maat gemaakt voorstel voor het jaarlijkse onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om uw systeem op niveau te houden. Ook controleer ik tegelijkertijd of uw situatie veranderd is, waardoor er behoefte kan zijn aan aanpassingen.

Mocht u vragen hebben, dan hoor of lees ik het graag.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu