Intercomsystemen - Van Der Borg Security

VAN DER BORG SECURITY
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Intercomsystemen

 
Intercomsystemen maken een belangrijk deel uit van de beveiliging van een gebouw. U kunt immers van afstand horen en zien wie er voor de deur staat. Vandaar dat steeds meer huiseigenaren van een woning en bedrijven, kiezen voor een betrouwbaar en duurzaam intercomsysteem.
 
Van der Borg Security levert video intercomsystemen van Vercoma. Er is een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenposten zodat, voor iedere situatie, de juiste oplossing geboden kan worden.
 
 
Een goed video intercomsysteem maakt het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek- luisterverbinding en beeldverbinding. Een intercomsysteem maakt een belangrijk deel uit van de beveiliging van een gebouw, woning of bedrijf. Via een intercomsysteem kunt u van een grote afstand horen en/of zien wie er voor de deur staat. Intercomsystemen kennen veel verschillende toepassingsgebieden. Van der Borg Security levert zowel bedrijfsmatige intercomsystemen als ook particuliere intercomsystemen.
 

 
Intercomsystemen voor kantoorgebouwen
 
Bij kantoorgebouwen en grote gebouwen of kantoorverzamelpanden biedt een intercomsysteem van der Borg Security uitkomst. De toezicht op wie er binnen komt is met onze intercomsystemen gewaarborgd. Bij de ingang kan er een keuze gemaakt worden voor het bedrijf dat men wil bezoeken. Ook bedrijfsgebouwen met het kantoor aan de achterkant, de receptie op een andere etage en woonhuizen met kantoor of praktijk aan huis, kunnen met een goed intercomsysteem van der Borg Security hun bezoekers een warm welkom heten.
 

 
Service & Onderhoud
 
Uw veiligheid is natuurlijk geen momentopname. Van der Borg Security biedt voor uw specifieke situatie een op maat gemaakt voorstel voor het jaarlijkse onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om uw veiligheid op niveau te houden. Ook controleren wij tegelijkertijd of uw situatie eventueel veranderd is, waardoor de dekking van de beveiliging en/of verzekering wellicht aangepast dient te worden.
 
 
Contact:
6922 AP Duiven
Golden Delicious 75
06-24783564
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu