Toegangcontrole - Van Der Borg Security

VAN DER BORG SECURITY
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Toegangcontrole

 
Wat is toegangscontrole?
 
Primair is toegangscontrole niets anders dan “Wie, waar, wanneer naar binnen mag”. Met andere woorden: een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk, bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op dat tijdstip en verleent al dan niet toegang. Dat kan allemaal geheel geautomatiseerd met de oplossingen van der Borg Security.
 

 
Toegangscontrole (on)bevoegden
 
Elektronische toegangscontrole kan plaatsvinden via kaartlezers, intercom, toegangspassen of via een afstandsbediening. Van der Borg Security biedt geavanceerde oplossingen waarmee u bezoekers snel en eenvoudig toegang kunt verlenen of weigeren.
 

 
Toegangscontrole biedt voordelen
 
Automatische toegangscontrole biedt u direct voordelen: snellere toegangsverlening en een hogere beveiligingsgraad. U voorkomt dat ongewenste bezoekers uw terrein, parkeerplaats of gebouw betreden. Omdat bezoekers zich vooraf melden of registreren beschikt u bovendien over een aanwezigheidsregistratie bij calamiteiten. Met een toegangscontrolesysteem zoals kaartlezers of een intercom heeft u de toegangsbeheersing volledig in de hand.
 

 
Service & Onderhoud
 
Uw veiligheid is natuurlijk geen momentopname. Van der Borg Security biedt voor uw specifieke situatie een op maat gemaakt voorstel voor het jaarlijkse onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om uw veiligheid op niveau te houden. Ook controleren wij tegelijkertijd of uw situatie eventueel veranderd is, waardoor de dekking van de beveiliging en/of verzekering wellicht aangepast dient te worden.
 


 
 
Contact:
6922 AP Duiven
Golden Delicious 75
06-24783564
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu