Toegangscontrole - Van Der Borg Security

S E C U R I T Y
Vast contactpersoon - Ruim 30 jaar ervaring - 24/7 Service
google-site-verification: google7a1a633de79ab495.html
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Toegangscontrole

Wat is toegangscontrole?
Primair is toegangscontrole niets anders dan “Wie, waar, wanneer naar binnen mag”. Met andere woorden: een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk, bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op dat tijdstip en verleent al dan niet toegang. Dat kan geheel verzorgt worden door van der Borg Security.

Toegangscontrole (on)bevoegden
Elektronische toegangscontrole kan plaatsvinden via kaartlezers, intercom, toegangspassen of via een afstandsbediening. Van der Borg Security biedt oplossingen waarmee u bezoekers snel en eenvoudig toegang kunt verlenen of weigeren. Dit is mogelijk in de particulieren en zakelijke markt.

Toegangscontrole biedt voordelen
Automatische toegangscontrole biedt u direct voordelen: snellere toegangsverlening en een hogere beveiligingsgraad. U voorkomt dat ongewenste bezoekers uw terrein, parkeerplaats of gebouw betreden. Omdat bezoekers zich vooraf melden of registreren beschikt u bovendien over een aanwezigheidsregistratie bij calamiteiten. Met een toegangscontrolesysteem zoals kaartlezers of een intercom heeft u de toegangsbeheersing volledig in de hand.

Service & Onderhoud
Uw veiligheid is natuurlijk geen momentopname. Van der Borg Security biedt voor uw situatie een op maat gemaakt voorstel voor het jaarlijkse onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om uw systeem op niveau te houden. Ook controleer ik tegelijkertijd of uw situatie veranderd is, waardoor er behoefte kan zijn aan aanpassingen.

Mocht u vragen hebben, dan hoor of lees ik het graag.
 


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu