van der Borg Security

specialist voor beveiliging van uw bezit

Noodverlichting

In noodsituaties kan de verlichting in uw gebouw uitvallen door stroomuitval. Noodverlichting is wettelijk vereist. Bezoekers en gebruikers van uw gebouw kunnen zo in geval van een calamiteit het pand veilig verlaten. Bij Van der Borg Security vindt u betrouwbare noodverlichtingsoplossingen voor alle soorten gebouwen en situaties. Daarmee voldoet u niet alleen aan de wet, maar zorgt u ook voor een snelle evacuatie en voorkomt u paniek. Ook bij stroomuitval moeten vluchtroutes duidelijk gemarkeerd en goed verlicht zijn. Zelfs op uw werkplekken en in uw productieomgeving is voldoende licht nodig om uw risicovolle processen veilig af te sluiten. Van der Borg Security biedt u hiervoor een gevarieerd assortiment van noodverlichtingssystemen met diverse noodverlichting armaturen. Van budgetvriendelijke oplossingen (Economy) tot noodverlichting voor speciale doeleinden, ruimten en situaties (Xtreme).

Een oplossing begint bij het juiste advies. 

Een advies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Van der Borg Security vanaf het eerste contactmoment om gaat. Na het maken van een afspraak komt een van onze adviseur bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. 

We vinden het belangrijk dat onze beveiligingsoplossing geheel aansluit bij uw wensen. Hierbij houdt de adviseur rekening met eisen die uw verzekering mogelijk stelt en eventuele technische eisen. 

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

Service en onderhoud voor uw bestaande noodverlichting.

Heeft u noodverlichting dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? En bent u opzoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze monteurs zijn opgeleid in het onderhouden van diverse systemen. Zo kunnen we uw bestaande noodverlichting onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet installeren.


Wilt u vrijblijvend advies?

E-mailen
Bellen