van der Borg Security

specialist voor beveiliging van uw bezit

Alarmsysteem

Iedereen moet rekening houden met inbraken. Dat is nu eenmaal realiteit. Het idee dat iemand ongewenst in uw woning of bedrijf rondloopt en/of schade toebrengt is toch onprettig. Met een goed alarmsysteem kunt u dit voorkomen. 

Om inbraak te voorkomen is het belangrijk dat uw alarmsysteem geheel aansluit bij uw persoonlijke situatie. Daarom vinden wij het persoonlijke aspect in onze samenwerking vanaf het eerste contactmoment zo belangrijk. Naast het aanleggen van een nieuwe alarm installatie kunnen we ook uw huidige installatie beoordelen en hier de service en het onderhoud aan uitvoeren. 

Wat u van onze alarmsysteem kunt verwachten:

  • Samenstelling, installatie en onderhoud van de beveiliging
  • Borg certificering
  • Bedraad, hybride of draadloze inbraakbeveiliging
  • Aansluiting op erkende meldkamers mogelijk
  • Een overstap wordt voor u geregeld.
  • Doormelding van het systeem kan via internetverbinding en/of GPRS

Of het nu gaat om een woning of een berging, bij ons kunt u altijd terecht. Ieder alarmsysteem bestaat uit een centrale met een aantal bewegingsmelders en/of magneetcontacten. Deze worden geplaatst in de verschillende ruimtes en bij deuren of ramen. Wanneer het systeem iets detecteert, waarschuwt het systeem met een sirene / flitser, indien gewenst, meld dit automatisch bij de PAC (Particuliere Alarm Centrale) of via een pushbericht naar een smart device via het mobiele telefoonnet of het internet.

Een villa vraagt om een ander alarmsysteem dan een appartement. Van der Borg Security biedt daarom verschillende soorten systemen aan van bedraad tot draadloos. Die allemaal op maat zijn uit te breiden zijn met verschillende soorten detectie zoals (huisdiervriendelijk)bewegings-, rook- of warmtemelders, flitslichten, gsm-kiezers of gevelkasten. Zogenaamd vooralarm, een alarm dat gegeneerd wordt voordat de inbraak plaatsvind, behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor maken wij gebruik van beams die zorgen voor de omtrekbeveiliging van uw object. 

Als BORG gecertificeerd bedrijf mogen we alarmsysteem aanleggen en de benodigde certificering afgeven die u en/of uw verzekering kan eisen. Het alarm kan door ons zowel met als zonder bekabeling aangelegd worden. Dat is mogelijk omdat we met verschillende merken werken. Voor het aanleggen van nieuwe alarm installaties werken we bij voorkeur met de merken Aritech, Galaxy en Vesta by Climax. We verrichten ook het jaarlijks service en onderhoud aan uw systeem. Zo werkt uw alarm systeem altijd naar behoren.

Een oplossing begint bij het juiste advies.

Een beveiligingsadvies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Van der Borg Security vanaf het eerste contactmoment om gaat. Na het maken van een afspraak komt een van onze beveiligingsadviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. 

We vinden het belangrijk dat onze beveiligingsoplossing geheel aansluit bij uw wensen. Hierbij houdt de adviseur rekening met eisen die u en uw verzekering mogelijk stelt. Voor het advies wordt uw pand of woning tevens geïnspecteerd op de inbraakgevoeligheid. Vanuit deze inspectie krijgt u advies wat de beste beveiliging voor u zou zijn. U kunt dan denken aan b.v. alarm, beveiligingscamera of branddetectie.

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

Service en onderhoud voor uw bestaande beveiliging.

Heeft u beveiliging dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? Gaat om een alarm, beveiligingscamera, branddetectie of toegangscontrole? En bent u opzoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze monteurs zijn opgeleid in het onderhouden van diverse systemen. Zo kunnen we uw bestaande beveiliging onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet installeren.Wilt u vrijblijvend advies?

E-mailen
Bellen