van der Borg Security

specialist voor beveiliging van uw bezit

Waarom heb ik toegangscontrole nodig?

Toegangscontrole biedt een veilige, handige, flexibele en kosteneffectieve manier om te bepalen wie toegang heeft tot uw gebouw en wanneer die toegang is toegestaan.

Bedrijven dienen hun activa en werknemers te beschermen en willen daarbij dat mensen zich vrij kunnen bewegen door het gebouw. Bij veel gebouwen is het nog steeds gebruikelijk dat ze worden afgesloten door sloten en sleutels, waardoor deuren vaak heel de dag ontgrendeld zijn. Dit nodigt uit tot diefstal en ongeoorloofd betreden van ruimtes of gebouwen.

Het installeren van een toegangscontrole systeem betekent dat je bij verlies nooit meer een dure sleutel of cilinder hoeft te vervangen. Bij een toegangscontrole systeem worden kaarten en tags uitgegeven om toegang te verlenen ​​tot gecontroleerde deuren. Deze elektronische sleutels kunnen eenvoudig worden geblokkeerd en verwijderd uit het systeem als ze verloren of gestolen zijn.

Hoe werkt toegangscontrole?

Zodra een toegangscontrole systeem is geïnstalleerd, worden alle deuren die door het systeem worden aangestuurd automatisch vergrendeld wanneer de deur dicht valt. Iemand zonder een geldige kaart, tag of pincode krijgt simpelweg geen toegang meer en staat voor een gesloten deur. Indien nodig kunnen bepaalde deuren automatisch worden ontgrendeld tijdens een bepaald tijdschema.

Toegangscontrole biedt ook flexibele controle over de toegangsrechten van gebruikers. Alle medewerkers kunnen bijvoorbeeld toegang krijgen via de hoofdingang van een gebouw, maar de toegang tot interne deuren kan beperkt zijn tot personen die er specifiek rechten toe hebben. Door het toepassen van een tijdschema kan ook de toegang voor bepaalde gebruikers op bepaalde tijdstippen worden beperkt.

Een oplossing begint bij het juiste advies. 

Een advies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Van der Borg Security vanaf het eerste contactmoment om gaat. Na het maken van een afspraak komt een van onze adviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en mogelijkheden besproken. 

We vinden het belangrijk dat onze oplossing geheel aansluit bij uw wensen. Hierbij houdt de adviseur rekening met eisen die van u en uw verzekering. Voor het advies wordt uw pand tevens geïnspecteerd voor de mogelijkheden. Vanuit deze inspectie krijgt u advies wat het beste voor u zou zijn. 

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

Service en onderhoud voor uw huidige installatie.

Heeft u een installatie dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? En bent u opzoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs zijn opgeleid in het onderhouden van diverse systemen. Zo kunnen we uw bestaande installatie onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet in

 


Wilt u vrijblijvend advies?
E-mailen
Bellen